Over Kompas Loosdrecht
Bij Kompas Loosdrecht draait alles om de unieke beleving van onze gasten. Onze menu’s zijn origineel, exclusief en luxe, zonder dat we daar een circus van maken.
Ons doel is elke dag weer om elke gelegenheid van onze gasten tot een mini-vakantie te maken. Ongeacht seizoen of tijdstip.

Onze geschiedenis
Kompas Loosdrecht is al decennialang een begrip in de regio. Ons huidige restaurant, dat vlak voor de corona crisis werd geopend, is een moderne herinterpretatie van dat klassieke begrip. De naam, ‘Kompas’, is een eerbetoon aan het oorspronkelijke restaurant, waar locals en passanten jarenlang langs kwamen.
Met een frisse, Scandinavische inrichting en een open keuken brengen we een eigentijdse twist aan deze bijzondere plek.
Wist je dat Wilhelminapark en San Siro in Utrecht onze zusjes zijn? Samen met hen delen we dezelfde liefde voor kwaliteit, beleving, smaak en vooral gastvrijheid.
Ons team
Het zijn onze gasten en collega’s die Kompas Loosdrecht maken. Dit voel je vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt. De eigenaren van Kompas Loosdrecht zijn Bastiaan Beth, Simon van Mourik en Jeffrey Hofland.


“Plezier is hier belangrijk, want waar het eten goed is, wordt veel gelachen.”
Bart Noordam - Chefkok

Fine dining
Onze keuken is Frans georiënteerd, met moderne invloeden van over de hele wereld. Chef Bart Noordam en zijn team werken met de meest unieke ingrediënten en combineren oude technieken met verrassende smaken. Eten bij kompas Loosdrecht is een ervaring. En wel een die je ongelimiteerd over kunt blijven doen.